Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Spannende Ontmoeting

Nederland - IJsland: Cruciale WK-kwalificatiewedstrijd in Utrecht

Een spannende ontmoeting

Op [datum] zullen de Nederlandse OranjeLeeuwinnen en het IJslandse vrouwenteam elkaar treffen in het Galgenwaard stadion in Utrecht. Deze wedstrijd is cruciaal voor beide teams in hun streven naar een ticket voor het WK voetbal in 2023.

Belang voor Nederland

Voor Nederland is een overwinning van groot belang. Een overwinning zou hen dichter bij kwalificatie brengen en hun positie in de groep versterken. De OranjeLeeuwinnen zijn momenteel tweede in hun groep, met een wedstrijd in de hand op koploper Zwitserland.

Belang voor IJsland

Ook voor IJsland is een overwinning belangrijk. Ze staan momenteel op de derde plaats in de groep, met nog twee wedstrijden te spelen. Een overwinning zou hen in de race houden voor de play-off plekken.

Verwachte line-up

De verwachte line-up voor Nederland is als volgt: * Doel: Sari van Veenendaal * Verdediging: Lynn Willems, Aniek Nouwen, Stefanie van der Gragt, Kerstin Casparij * Middenveld: Daniëlle van de Donk, Jackie Groenen, Victoria Pelova * Aanval: Lieke Martens, Vivianne Miedema, Lineth Beerensteyn De verwachte line-up voor IJsland is als volgt: * Doel: Elísa Viðarsdóttir * Verdediging: Guðrún Arnardóttir, Glódís Viggósdóttir, Sif Atladóttir, Ingibjörg Gunnarsdóttir * Middenveld: Jóhanna Guðmundsdóttir, Fanndís Friðriksdóttir, Dagný Brynjarsdóttir * Aanval: Elín Metta Jensen, Berglind Björg Þorvaldsdóttir, Sveindís Jane Jónsdóttir


Comments