Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Unieke Kans Om Achter De Schermen Te Kijken

Dag van de Bouw 2024

Een unieke kans om achter de schermen te kijken

Zaterdag 8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni 2024 organiseert de bouwsector de zeventiende Dag van de Bouw. Tijdens deze dag krijgt het publiek de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende bouwprojecten in heel Nederland.

De Dag van de Bouw is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd om de bouwsector te promoten en het publiek te laten zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een huis, kantoor of ander gebouw. Tijdens de vorige editie van de Dag van de Bouw bezochten meer dan 73.000 mensen bouwplaatsen in heel Nederland.

Ook dit jaar zijn er weer veel bouwplaatsen te bezoeken tijdens de Dag van de Bouw. Het publiek kan een kijkje nemen bij grote infrastructurele projecten, zoals de bouw van een nieuwe snelweg of spoorlijn, maar ook bij kleinere bouwprojecten, zoals de renovatie van een monumentaal pand of de bouw van een nieuwe school. Op de bouwplaatsen kunnen bezoekers zien hoe gebouwen worden gebouwd, welke materialen worden gebruikt en welke technieken worden toegepast.

De Dag van de Bouw is een unieke kans om te zien hoe Nederland wordt gebouwd. Het is een leerzame en leuke dag voor jong en oud.


Comments